Csapatépítés

Csapatépítés

A csapatépítés lényege, hogy a munkahelyi, szakmai kollektívát kiléptessük a megszokott komfortzónából, és közös élmenyeken, kalandokon, problémák megoldásán keresztül kovácsoljuk őket valóban csapattá. A Zip City az egyéni komfortzóna és a pánikzóna határán található, a XIII. kerületben. Már a környékre bejönni is kilépés az egyéni komfortzónából, anélkül, hogy hosszú órákat töltene utazással a csapat.

csapatepites2

A kalandpark, a mászófal, a speciális effektekkel felturbózott drótkötélpálya, és a 4 emeletes szabadesés közös, adrenalinnal átitatott  egész napos elfoglaltságot is biztosít, bármilyen kollektívának.

 

csapatepites1

20-300 fős csoportok részére tudunk közös kalandot és élményt nyújtani. Testre szabott programokkal, mint például a zárt konténeres kincskereső verseny vagy a népszerű falmászó versenyünkkel tesszük a kollektíva kikapcsolódását még érdekesebbé.

Csapatépítő szakembereknek, ügynökségeknek jutalékot fizetünk és arra törekszünk, hogy az összes technikai igényt ki tudjuk elégíteni. A kalandparkunkban sör, üdítő, fagyi, pattogatott kukorica áll a csapat rendelkezésére, de teljes kéteringet is tudunk biztosítani.

csapat

 

Kérjük lépjen velünk kapcsolatba és kérjen árajánlatot!