Marketing

MARKETING LEHETŐSÉGEK
Keress akár 20%-ot minden eladott jegy után!

Belépőjegy viszonteladó:

Profitálj Budapest legizgalmasabb, új turisztikai látványosságából! Legyél jegy-viszonteladónk! Komplett jegytömböket biztosítunk értékesítőink számára. Az eladott jegyek alapján heti elszámolásban honoráljunk partnereink munkáját. Tökéletes lehetőség szállodák, hostelek, utazási irodák, jegyértékesítők, idegenvezetők, turisztikai vállalkozók, iskolák, közösségek számára. Befektetést nem igényel. Marketing anyagokat biztosítunk.  

10%

10% alapjutalékot fizetünk a 100 darab alatti jegyeladások után, ha a jegytömböt bizományba adjuk az értékesítő partnernek.

15%

15% alapjutalékot fizetünk a 200 darab alatti jegyeladások után, ha a jegytömböt bizományba adjuk az értékesítő partnernek.

20% jutalékot fizetünk, ha az értékesítő partner tőlünk előre megvásárolja a jegytömböt.

 

Online marketing affiliate:

Internet mágnások, website tulajdonosok, social media promoterek, bloggerek, Insta celebek, Facebook függők most pénzzé kovácsolhatják online népszerűségüket. Affiliate programunkkal népszerűsítsd Zip City-t és minden tőled származó online jegyeladásért jutalékot fizetünk.

Jelentkezz! Emailben kapsz egy egyedi URL-t, ahova a forgalmad küldheted. Kapsz mindenféle cuki marketing anyagot és már csenghett is a kassza. Ha valami nem világos vagy marketing segítségre van szükséged, állunk minden munkanap rendelkezésedre.

10% alapjutalékot fizetünk a 100 darab alatti jegyeladások után, ha a jegytömböt bizományba adjuk az értékesítő partnernek.

20% jutalékot fizetünk, ha havonta több mint 200 jegyet adsz el.